Victor Slav, imagini frumoase de la ziua sa de nastere. Cum a fost fotografiat prezentatorul TV chiar in ziua aniversarii

Victor Slav este unul dintre cei mai iubiti si apreciati barbati din Romania. Chiar daca s-a despartit de Bianca Dragusanu, cei doi au o relatie normala si se ocupa de fiica lor Sofia Natalia.

Potrivit informatiilor, micuta sta mai mult cu mama Biancai, dar atunci cand se poate merge si la Victor.

De curand, Victor Slav a implinit 41 de ani si si-a serbat ziua intr-un cadru restrans, alaturi de cei mai buni prieteni si de fiica sa, Sofia. Prezentatorul tv a postat cateva imagini in care se obseva ca a avut doua tortuti, iar Sofia a fost cea care a stins toate lumanarile.

Victor Slav spune ca este barbat fericit si implinit, mai ales atunci cand o are pe fiica sa alaturi. Prezentatorul tv a devenit foarte discret cand vine vorba despre viata sa personala.

Victor Slav , mandru de fetita sa.

Victor Slav este tare mandru de cea mai importanta fata din viata lui, fiica lui, Sofia.

In anuol 2018, Victor Slav si Bianca Dragusanu s-au despartit, dar au ramas prieteni pentru micuta Sofia:

„Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom ramane prieteni, avem un copil minunat de crescut impreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luata de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre.”

Victor Slav are o iubita

Prezentator Tv si-a refacut viata alaturi de o frumoasa blondina, care nu-si doreste sa fie in lumina reflectoarelor, spre deosebire de fostele iubiri ale lui Victor Slav.

   

Similar articles