ULTIMA ORĂ! Un nou efect advers al vaccinului anti-Covid-19. Foarte multe persoane care au făcut vaccinul s-au confruntat cu această senzație neplăcută! Specialiștii au solicitat un studiu urgent

Mai multe persoane care s-au vaccinat anti-Covid-19 au observat o modificare importantă la nivelul organismului. Ce efect advers al vaccinului anti-Covid-19 este investigat de specialiști?

Pe lângă reacțiile adverse obișnuite care pot apărea după vaccinul anti-Covid-19, specialiștii au raportat acum o nouă manifestare neplăcută, motiv pentru care au cerut investigarea urgentă a acesteia. Ce au raportat unii pacienți după vaccinare?

Ce efect advers al vaccinului anti-Covid-19 a fost descoperit recent? O mulțime de persoane au întâmpinat această problemă

Specialiștii în sănătate au precizat înainte ca vaccinurile anti-Covid-19 să fie administrate că pot apărea diferite reacții adverse, însă care nu sunt de natură să le pună viața în pericol celor care aleg să se vaccineze. Ulterior, vaccinul produs de AstraZeneca a stârnit controverse după ce au apărut suspiciuni că ar provoca apariția unor cheaguri de sânge ce pot fi fatale.

Investigațiile au arătat, în cele din urmă, că vaccinul este sigur și că nu există dovezi clare care să arate o legătură directă între administrarea vaccinului și apariția complicațiilor.

Acum, mai multe persoane care s-au vaccinat împotriva noului coronavirus au raportat un nou efect advers, este vorba despre apariția unui gust metalic în gură după administrarea serului. O parte dintre persoanele cărora le-a fost administrat serul anti-Covid-19 au precizat că gustul metalic a persistat chiar și vreme de câteva zile.

Dacă în cazul anumitor persoane efectul advers a dispărut după ce au mâncat sau au băut ceva, la altele gustul metalic a persistat zile la rând.

Un american în vârstă de 45 de ani a precizat că după ce i-a fost administrat vaccinul Pfizer a avut o senzație ciudată: „Ca și cum ai avea nichel în gură”, potrivit alephnews.ro.

În cazul bărbatului, gustul metalic nu a dispărut nici după 24 de ore, în timp ce un alt bărbat de 52 de ani a precizat că s-a confruntat cu aceeași problemă, dar că în cazul lui senzația neplăcută a dispărut după ce a servit masa.

Specialiștii au anunțat că vor face investigații amănuțite pentru a vedea ce legătură există între vaccinul împotriva coronavirusului și apariția gustului metalic în gură

Experții în sănătate au subliniat că astfel de efecte adverse sunt normale după administrarea vaccinului anti-Covid-19 și că apariția lor reprezintă un semn că vaccinul este eficient împotriva bolii.

Cu toate acestea, specialiștii au cerut un studiu urgent pentru a investiga acest nou efect advers și pentru a vedea în ce măsură poate reprezenta un pericol pentru cei care aleg să se vaccineze.

   

Similar articles