ULTIMA ORA! Întâlnire emoționantă: fiica lui Smiley și-a cunoscut străbunica. O ține de mână și…

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, Josephine Ana Maria, tocmai a avut parte de o primă întâlnire emoționantă cu străbunica ei. Ce a spus cântărețul despre eveniment?

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a avut parte de o primă întâlnire emoționantă a vieții sale, chiar dacă nu și-o va aminti neapărat.

Cântărețul a dezvăluit că el și partenera sa au dus-o pe Josephine Ana Maria să își cunoască străbunica. Acesta a mărturisit și că a fost teribil de emoționant să își prezinte fiica bunicii sale, care l-a crescut.

Dezvăluirea că fiica lui Smiley a mers în această vizită emoționantă a venit chiar de la el, pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Cântărețul s-a filmat în mașină, povestindu-le fanilor că, la doar câteva săptămâni,

Josephine a făcut cunoștință cu o persoană extrem de importantă pentru el. Postarea lui Smiley în care acesta relata evenimentul de familie a început cu o glumă, mai exact, o referință la cel mai recent clip lansat

de cântăreț săptămâna trecută, pentru piesa „Noi doi și noaptea”. Acesta s-a referit la escapada lor drept „noi trei și ziua”.

„Astăzi vă prezentăm în premieră Noi trei și ziua. Suntem în premieră. Mergem acasă la bunici și Josephine se va întâlni pentru prima oară cu străbunica ei”, a postat Smiley pe Instastory, vizibil încântat. Odată ajuns în vizită, artistul a și postat o imagine emoționantă cu mâinile bunicii și fiicei sale.

Josephine, fiica lui Smiley și a prezentatoarei TV Gina Pistol, s-a născut pe 9 martie. Acum, la doar o lună și jumătate, a cunoscut o parte a familiei tatălui său, care a fost teribil de mișcat de întâlnire și a împărtășit sentimentele acestea și cu cei care îl urmăresc în social media.

„O intalnire superba intre mana care m-a crescut si manuta puiul de om pe care il voi creste eu impreuna cu @ginapistol! Josephine s-a intalnit cu strabunica ei!”.

   

Similar articles