Uimitor! Deși fiica sa a făcut-o deja bunică, Angela Rusu… va deveni mamă din nou! Cântăreața a anunțat că e însărcinată: „E cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile”

Angela Rusu are toate motivele de bucurie! Cântăreața a anunțat că a rămas însărcinată, iar vestea a fost dată în urmă cu câteva ore. Cântăreața de muzică populară va deveni mamă pentru a treia oară.

Angela Rusu este însărcinată

Cântăreața de muzică populară  Angela Rusu va deveni mamă pentru a treia oară. Artista a rămas însărcinată în patru luni și jumătate și va avea o fetiță în luna mia. Soțul artistei, Marius, este în culmea fericirii.

Angela Rusu a făcut anunțul pe canalul său de Youtube. Artista  și-a dorit foarte mult să devină din nou mamă, deși mai are două fiice, Larisa în vârstă de 25 de ani și Rebeca, în vârstă de 18 ani. Minunea s-a întâmplat după nenumărate eforturi și drumuri al clinica de fertilizare din București a medicului Andreas Vithoulkas. Cântăreața de muzică populară are o relație de zece ani cu Marius Moldovan.

„Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiță, este un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut și evenimente, pot să cânt în continuare, nu am grețuri, nu am niciun alt disconfort„, a mărturisit artista pe canalul său de Youtube.

 

Similar articles