Teoria care aruncă totul în aer! Cornelia Catanga putea fi salvată?! Dezvăluiri halucinante din spital! Ce au găsit medicii în trupul ei

Surse medicale au făcut dezvăluiri care i-au făcut pe unii oameni să creadă că artista Cornelia Catanga ar fi putut fi salvată. Regretata vedetă a început să se simtă rău încă de la primele ore ale dimineţii de ieri, iar când starea ei s-a înrăutăţit, Aurel Pădureanu a sunat de urgență la 112. Azi-dimineață, în jurul orei 04:00, cântăreața a suferit un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor depuse de doctori, aceasta a murit.

Cornelia Catanga ar fi putut fi salvată?!

Conform declarațiilor oferite de surse medicale, Cornelia Catanga a refuzat să meargă la spital, iar echipajul de pe ambulanță ar fi încercat o oră jumătate să o convingă să se răzgândească, relatează observatornews.ro. În timp ce era acasă, artista de muzică lăutărească a fost testată pentru COVID-19, iar rezultatul a fost negativ, deși respira cu dificultate.

La insistenţele lui Aurel Pădureanu, soția sa a acceptat să fie dusă la spital, unde i s-a mai făcut încă un test pentru noul coronavirus… De data aceasta, rezultatul a fost pozitiv. Din nefericire, la câteva ore după ce a fost internată, a făcut stop cardio-respirator care i-a fost fatal – vestea morții a fost făcută publică de prietena ei apropiată, Mara Bănică.

Marcel Pavel, mesaj sfâșietor în memoria regretatei Cornelia Catanga

“Cornelia Catanga a plecat la stele! Lumea muzicii lăutărești a pierdut o artistă de o valoare autentică de necontestat! Regret profund dispariția prietenei noastre dragi! Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!” este mesajul transmis azi de Marcel Pavel pe Facebook, unde l-a etichetat și pe fiul artistei.

Cornelia Catanga a devenit soția lui Aurel Pădureanu în primăvara lui 2014, iar nunta au avut-o pe 23 octombrie 2014. Vedeta a fost condusă la altar de unicul ei fiu, iar rochia de mireasă a purtat semnătura designerului Cătălin Botezatu.

   

Similar articles