Sultana Hurrem din serialul „Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii”, mama pentru a doua oara! Iata prima imagine cu Meryem Uzerli si bebelusul ei!

Celebra actrita Meryem Uzerli (Hurrem din serialul „Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii”) a devenit mama pentru a doua oara!

Actrița Meryem Uzerli a născut vineri, 8 ianuarie, o fetita perfect sanatoasa si este in al noulea cer de fericire. Astfel că Lara, prima sa fetita, in varsta de cinci ani, are o surioară pe care și-o dorea foarte mult.

Indragita Meryem Uzerli a devenit mama pentru a doua oara!

„Lara Jemima, tatăl tău și cu mine suntem foarte fericiți să te întâmpinăm în familia noastră, Lily Koi. Ne simțim recunoscători și fericiți că ni te-ai alăturat. Fii protejată la nesfârșit!”, a scris Meryem Uzerli pe contul ei de Instagram, potrivit viatacuaromadecafea.com

Presa din Turcia a scris ca tatăl fetiței, iubitul actriței, s-a mutat anul trecut din SUA la Berlin, pentru a forma astfel o familie unita si fericita.

sultana hurrem

Meryem Uzerli, alaturi de fetita sa, nou-nascuta!

Meryem Uzerli s-a remarcat drept una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia

Meryem Uzerli s-a nascut in 1983 in Germania, la Kassel, intr-o familie de musulmani, aceasta a ales sa mearga in Turcia pentru a-si construi o cariera artistica. Tatal sau e turc iar mama are origini germane. Meryem a studiat actoria la Frese Schauspielstudio in Hamburg.

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli, una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Aceasta a devenit cunoscută in special datorita rolului Sultanei Hurrem, din serialul istoric „Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii”. Dupa ce a fost parasita de iubitul ei, Meryem Uzerli a fost nevoita sa-si creasca singura fetita, Lara, care a devenit centrul universului ei.
Succesul rasunator din serialul „Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” a propulsat-o pe frumoasa actrita Meryem Uzerli printre cele mai apreciate actrite din Turcia.

Meryem Uzerli, alaturi de fiica sa, Lara!

In ultimii ani, celebra actrita s-a dedicat in egala masura atat fiicei sale, Lara, cat si carierei, incercand sa le imbine perfect. Insa anul trecut indragita actrita a decis ca e momentul pentru o binemeritata pauza in cariera sa, canalizandu-si intreaga atentie catre Lara si catre noul ei partener de viata.Meryem Uzerli

Meryem Uzerli nu a luat multe kilograme in greutate in cea de-a doua sarcina.

Tot anul trecut, Meryem Uzerli a decis sa mai aduca pe lume un copil. Si visul avea sa devina realitate. De curand, frumoasa actrita a devenit mama pentru a doua oara si este extrem de fericita ca are doua fetite superbe si sanatoase, formand o familie unita si fericita alaturi de iubitul ei.

 

Similar articles