Soțul ei a mutilat-o și a ajuns să aibă un braț bionic. Cu toate acestea a găsit puterea de a merge mai departe. Povestea ei te va impresiona până la lacrimi

Unii oameni ascund povești incredibile în spatele zâmbetului larg pe care îl afișează zi de zi. În această situație se află și Margarita Grachyova, o tânără care la 26 de ani, soțul i-a tăiat ambele mâini cu toporul într-o criză de gelozie. Cu ajutorul medicilor, rusoaica are acum o proteză bionică pentru a-și putea îngriji cei doi copii și a decis să ia viața de la capăt, să fie o femeie normală și să caute fericirea în brațele altui bărbat.

După ce soțul a mutilat-o și a ajuns să aibă un braț bionic, a găsit puterea de a merge mai departe
În luna decembrie a anului 2017, Margarita Grachyova, mamă a doi copii, a fost condusă cu forța de fostul ei soț, psihologul Dimitry Grachyov, într-o pădure unde i-au fost tăiate mâinile cu un topor. Acesta a pus la cale planul detaliu cu detaliu pentru a se răzbuna, fiind convins că soția sa îl înșeală. După nefericitul eveniment, acesta a explicat în amănunt cum s-a desfășurat totul, fără nicio remușcare.

În pădure, acesta a forțat-o să se așeze în genunchi și să-și ceară iertare, iar într-un moment de furie, i-a tăiat ambele brațe cu un topor. Din nefericire, medicii au reușit să-i salveze doar brațul stâng, care îi asigură o mobilitate redusă. Hotărâtă să aibă grijă de cei doi copii, Margarita a vrut să-i fie implantată o proteză bionică, fiind foarte determinată să ia viața de la capăt.

În ciuda întâmplării traumatizante, Margarita vrea să aibă o viață normală, să își crească frumos copiii și a învățat să-și iubească trupul chiar și cu numeroasele cicatrici care au rămas în urma măcelului. Margaria sau Rita a câștigat respectul și aprecierea multor admiratori de pe mapamond datorită puterii sale de a depăși incidentul și de a se accepta,

„Uneori sunt supărată și deranjată de faptul că brațul stâng pare mai umflat și albastru din cauza rănilor. Și proteja neagră nu se potrivește cu rochia albastră. Și când port o rochie scurtă, se văd patru cicatrici mari pe picior. Sexualitatea nu este însă numai despre aspect, lungimea picioarelor și a părului. Uneori este ceva profund, din interior.”, a precizat Margarita Grachyova.

Margarita și-a găsit fericirea și în plan sentimental, chiar dacă a fost rănită în trecut. Ea iubește din nou și s-a logodit recent cu partenerul ei de viață, celebrând momentul printr-o săritură cu parașuta, una dintre dorințele sale cele mai mari.

 

Similar articles