O româncă venea din Germania cu autocarul și s-a oprit în benzinărie ca să nască. S-a întâmplat repede, fără să știe nimeni, iar apoi s-a întors la autocar. Ce-a putut să facă cu bebelușul, e revoltător. Din fericire, l-au găsit la timp

O femeie de 30 de ani din Botoșani a născut într-o benzinărie din Satu Mare, dar a decis să nu păstreze copilul, așa că l-a aruncat la gunoi.

Și-a aruncat copilul la gunoi, după ce a născut

Incidentul șocant a avut loc anul trecut, în luna august, când tânăra se întorcea de la muncă din străinătate. În timpul unui popas, femeia a coborât din autocar și a mers la toaletă, unde a adus pe lume o fetiță.

Stupefiant este, însă, faptul că proaspăta mămică nu a dorit să apeleze la ajutorul medicilor după ce a născut, pentru a-i acorda îngrijirile necesare bebelușului, ci a preferat să arunce fetița la gunoi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Mai mult, tânăra de 30 de ani și-a continuat drumul către casă, însă i s-a făcut rău în autocar, iar șoferul a sunat la 112. Când a fost transportată la spital, medicii au descoperit că născuse recent și au comunicat acest lucru polițiștilor, pentru a găsi copilul.

Bebelușul a fost găsit de către un angajat al benzinăriei

Nou-născutul a avut mare noroc, căci unul dintre angajații benzinăriei a auzit plânsete și a mers către locul unde era copilul, așa făcând descoperirea șocantă. Ulterior, după ce oamenii legii au fost anunțați cu privire la găsirea micuței, aceasta a fost dată pe mâna medicilor, care au constatat că este clinic sănătoasă.

În ceea ce o privește pe mamă, femeia a fost trimisă în judecată pentru fapta sa, iar sentința, care a fost dată abia acum, este de patru ani de închisoare și plata unor daune în valoare de 50.000 de lei.

Tânăra nu a recunoscut nici până în ultimul moment acuzația, ba mai mult, a atacat decizia în instanță, cu speranța că va fi achitată.

   

Similar articles