Momente grele pentru Gabriela Cristea! Vedeta a ajuns de urgență cu fetița la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii micuței. Când au văzut-o pe copilă, doctorii au decis să o interneze imediat: ”Victoria avea…”

Gabriela Cristea a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută. Vedeta a fugit de urgență la spital cu fiica ei cea mare, Victoria. Medicii le-au spus că trebuie să se interneze. Gabriela Cristea a povestit toată experiența fanilor de pe Instagram.

Gabriela Cristea și-a dus fata cea mare de urgență la spital după ce a ajuns acasă de la filmări. Victoria avea febră foarte mare și roșu în gât. Starea fetiței nu i-a lăsat pe medici să le spună că pot pleca acasă, ci le-a internat.

Prezentatoarea TV a povestit pe Instagram toată experiența, după ce au ajuns acasă de la spital. Gabriela Cristea a spus și cum se simte fetița acum.

Gabriela Cristea: „Nu mă așteptam să ne interneze’

Gabriela Cristea a povestit tot ce a pățit cu fiica ei cea mare, Victoria. Se pare că după o zi de filmări, când a ajuns acasă, fetița avea febră foarte mare și era răgușită.

Vedeta a explicat că nu se aștepta să le interneze. Cele două au fost nevoite să stea în spital timp de 24 de ore.

„Știu că o să-mi spuneți că arăt impecabil și că sunt super machiată, numai că ceea ce nu știți este că machiajul acesta rezistă de aproape 24 de ore pentru că abia acum am ajuns acasă. Am avut o experiență nu tocmai grozavă, ieri după emisiune am venit acasă și Victoria avea febră, 39 cu 9, roșu în gât groaznic, era și răgușită și am luat-o în brațe și am dus-o direct la Sanador’.

„Am plecat nepregătită pentru că nu mă așteptam să ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru că cei de acolo au fost super drăguți cu noi și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie’, a povestit Gabriela pe Instagram.

Cum se simte acum Victoria

Asistentele medicale au fost nevoite să-i pună branulă Victoriei pentru a se însănătoși mai repede. Fetița a făcut și aerosoli, iar acum starea ei este mult mai bună, după cum a explicat Gabriela Cristea.

„Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă, am păcălit-o că i-am pus un fluturaș, și fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente și de delicate și i-au pus o linie venoasă, au hidratat-o și i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie’.

„Am făcut și aerosoli și nu mai știam ce să inventez ca să fie totul bine. (…) Acum ea doarme, este la ea acasă, ea este foarte fericită că e la ea acasă și noi toți suntem foarte fericiți’, a mai adăugat Gabriela Cristea.

   

Similar articles