Mioara Roman, externată din centrul de recuperare după încă o lună de tratament! Cum arată acum mama Oanei Roman: ”Boala nu dă înapoi”

Mioara Roman a fost externată din centrul de recuperare pentru vârstnici, după încă o lună de tratament. Fiica ei cea mică a mărturisit că boala mamei sale este degenerativă.

În ultimii ani, Mioara Roman a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. Vârsta înaintată, dar și alte probleme de sănătate și-au spus cuvântul iar fosta soție a lui Petre Roman a avut nevoie de intervenția specialiștilor.

Oana și Catinca Roman și-au dorit ca mama lor să fie bine, așa că cele două au decis să o interneze pe Mioara Roman într-un centru pentru vârstnici, acolo unde are parte de tratamente speciale pentru o recuperare mai ușoară și o ameliorare a stării sale de sănătate.

Mioara Roman, încă o lună de tratament

Mama Oanei Roman a fost externată din centrul pentru recuperare, după încă o lună în care a urmat tratamente de specialitate. Din păcate, însă, medicii i-au spus Oanei Roman că boala este degenerativă. Astfel, fosta soție a lui Petre Roman trebuie să aibă grijă în permanență, cu ajutorul specialiștilor, ca boala să nu evolueze și să se agraveze.

Mioara Roman va reveni periodic în centrul de recuperare pentru ca medicii să poată ține situația sub control.

”Astăzi am ajuns să o iau pe mama de aici, de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi și trebuie avut foarte mare grijă ca ea să nu evolueze, să stagneze și pentru asta în mod constant și periodic trebuie să vină aici să facă tratamente și proceduri”, a spus Oana Roman pe Instagram.

   

Similar articles