Mihaela Rădulescu a vorbit cu ochii în lacrimi: „Mi-am dorit foarte mult, dar n-a fost să fie”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz. Celebra vedetă de televiziune a fost implicată în multe proiecte și a reușit să-și contureze o carieră de mare succes. Deși pare că are tot ce își dorește și este o femeie împlinită și fericită din toate punctele de evedere, Mihaela ascunde un mare secret.

Mihaela Rădulescu și-ar fi dorit mai mulți copii

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și frumoase femei din România. Are o carieră de succes și, după mai multe eșecuri în dragoste, tot a reușit să se ridice și să ajungă la un nivel social și emoțional de invidiat.

Jurata de la Românii au talent s-a iubit cu unii dintre cei mai râvniți bărbați din țara noastră, dar și din afară, iar acum trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Felix Baumgartner. Pare că și-a găsit liniștea în brațele lui și nimic nu îi poate despărți.

Mihaela are și un copil, pe Ayan, de care este foarte mândră și cu care are o relație specială. Deși este într-o relație de mulți ani, se pare că nu a devenit din nou mamă și nu are asta în plan prea curând. Având în vedere că a pierdut mai multe sarcini și a avut complicații în acest sens, aceasta ar putea fi explicația.

Mihaela a ținut cu tot dinadinsul să adopte un copil sau chiar să rămână din nou însărcinată, însă lucrurile nu au mers așa cum a visat și planul s-a schimbat. Mihaela a mărturisit că s-ar fi văzut mama a trei sau patru copii și că și-ar fi dorit o familie numeroasă.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun. (râde) Aş fi făcut mai mulţi copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, declara vedeta.

Cum se menține în formă Mihaela Rădulescu

Deși are 51 de ani, Mihaela arată într-un mare fel și poate concura cu ușurință cu fetele de 20-30 de ani. Celebra vedetă de televiziune atrage privirile oriunde merge cu rafinamentul și eleganța ei și multe femei se întreabă cum de reușește această performantă.

Sinceră din fire, Mihaela nu a ascuns niciodată ce face pentru a se menține în formă. Ea a mărturisit că mănâncă tot ce poftește, doar că încearcă să nu exagereze cu aceste pofte. De altfel, este foarte pasionată de sport și crede că și iubirea o ajută să rămână tânără.

”Nu e chiar efort, când e cu disciplină și organizare. Îmi face plăcere să mă dezmorțesc dimineața cu sport, muzică, voie bună, nu doar cu o cafea. Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume…”, spune vedeta de la Pro TV.

   

Similar articles