Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 13 ani: „Da, e adevărat”

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și Anamaria Prodan (48) vor divorța. Antrenorul a confirmat zvonurile apărute în presă.

După 13 ani de căsătorie, impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf se vor separa.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează: „Da, e adevărat”

Laurențiu Reghecampf a confirmat informația pentru Fanatik și a cerut ca intimitatea familiei sale să fie respectată: „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”.

Contactată la rândul ei, Anamaria Prodan a avut o variantă diferită: „Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!”.

Potrivit sursei citate, divorțul a fost inițiat de Laurențiu Reghecampf, care s-ar fi mutat deja din vila din Snagov în care locuia împreună cu Anamaria Prodan. Antrenorul locuiește acum într-un apartament din Capitală.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în urmă cu 13 ani. Cei doi au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf junior, născut în august 2008.

Anamaria Prodan, în decembrie 2020: „Nu vom renunța niciodată”

În decembrie 2020, Anamaria Prodan a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Moderatoarea Denise Rifai a întrebat-o pe Anamaria Prodan ce ar putea duce la un divorț de Laurențiu Reghecampf. Răspunsul impresarei a a fost:

„Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție”.

   

Similar articles