Laurențiu Reghecampf este LA PĂMÂNT! Vestea a venit ca un FULGER în plin scandal al asa-zisului “divorț” de Anamaria Prodan! Toți din familie sunt devastati, Reghe a răbufnit și a spus TOT: ”Nu mă mai interesează nimic, nici fotbalul!”

S-a aflat motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu vrea să facă parte din scandalul creat în jurul familiei lui. Antrenorul a dezvăluit că mama sa se luptă cu cancerul!

Drama cumplită prin care trece Laurențiu Reghecampf în plin scandal cu Anamaria Prodan: ”Mama se luptă cu cancerul. Nu am chef de prostii”

Laurențiu Reghecampf trăiește o dramă cumplită! Acum se înțelege lipsa de reacție a antrenorului pe marginea subiectelor mondene în care este implicat. Potrivit declarațiilor lui, mama tehnicianului are mari probleme de sănătate.

Laurențiu Reghecampf a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare în exclusivitate pentru PlaySport.ro. Antrenorul trece printr-o perioadă grea pe care speră să o depășească rapid. După moartea Ionelei Prodan, din cauza unui cancer pancreatic, produsă acum trei ani, şi după ce însăşi Anamaria Prodan s-a luptat şi ea cu ceva timp în urmă cu o ameninţare similară, venită din partea unui cancer mamar, a venit rândul mamei cunoscutului antrenor să se confrunte cu boala secolului XXI, cancerul.

”Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a sunat sec declaraţia lui Laurențiu Reghecampf.

Ce relație este între Anamaria Prodan și soacra ei

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan vorbea la superlativ despre relaţia cu soacra ei. Sexy-impresara a arătat că se înţelege de minune cu mama soţului ei, Laurenţiu Reghecampf.

”Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su. Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la 3 şi cinci sunt făcute”, spunea Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune în urmă cu circa trei ani.

Tot atunci, celebra impresară a dezvăluit şi detalii legate de lupta dusă chiar de ea contra cancerului. ”Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive”,  declara impresara Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă, legat de faptul că a fost suspectă de cancer la sân.

   

Similar articles