Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu au mai apărut împreună în public. Acum s-a aflat adevărul despre relația lor. Anunțul neașteptat făcut de vedeta TVR: „Am…”

Nedespartiti de ani buni, Iuliana Marciuc, 51 de ani, si Adrian Enache, 53 de ani, nu prea apar impreuna in public. Nu s-au racit lucrurile intre ei, cum ar banui unii, ci pur si simplu au programe atat de diferite, incat sustin ca nu-si pot sincroniza de fel agendele!

Saptamana trecuta, cu mare efort, prezentatoarea de televiziune si cantaretul au reusit sa vina brat la brat la evenimentul de lansare a unor albume semnate de bunii lor prieteni Alina si Romeo Negoiasa.

Atunci, Iuliana ne-a explicat care e motivul pentru care aparitiile in cuplu pot fi numarate pe degetele de la o mana. „Avem programe diferite. Am venit impreuna pentru ca suntem prieteni cu Alina si Romeo. Am fost deseori la ei la Campina, unde au o terasa si o gradina superbe. Programele noastre difera, dar fiind o zi de luni, am putut sa ne intalnim. Asadar, doar lunea ce ne mai putem intalni. Iar eu am fugit de la antrenamentul artistilor ca sa pot veni”, ne-a marturisit vedeta TVR 1.

 

Similar articles