Incendiu major la Gara de Nord, București! Vagoane de tren cuprinse de flăcări

Un incendiu a izbucnit în această seară în urmă cu câteva momente la liniile ferate din apropierea podului Grant din Capitală. Conform informațiilor primite de la sursele aflate în apropiere, au fost cuprinse de flăcări mai multe vagoane dezafectate, cu pericol de extindere.

Incendiu Gara de Nord

UPDATE: Pompierii au ajuns acum la fața locului și acționează cu șase autospeciale de la unitatea din Grozăvești. Flăcările se manifestă la un vagon și în acest moment sunt sub control.

Încă nu au fost identificate victime, dar situația este una dificilă și salvatorii controlează bine zona. Acolo se află mai mereu multe persoane fără adăpost.

„Intervenim in zona Calea Giulesti pentru stingerea unui incendiu produs la un vagon de tren aflat pe o linie secundara. S-a procedat la decuplarea lui fata de restul garniturii. Incendiul s-a extins usor la inca doua vagoane, lateral stanga-dreapta fata de cel afectat initial. Vagoanele sunt dezafectate. Actioneaza 6 autospeciale de stingere. Nu sunt persoane ranite. Incendiul este localizat.”, potrivit ISU.

Anul trecut, pompierii au mai intervenit la un incendiu care a cuprins mai multe vagoane de tren în aceeași locație. Situația a fost mai dificilă, pentru că focul a fost mai extins atunci. Au intervenit șase autospeciale.

Un incendiu a izbucnit în urmă cu câteva minute la Gara de Nord. Din imagini putem observa că flăcările au curprins mai multe vagone și focul se poate extinde rapid către ale locomotive.

   

Similar articles