Incendiu la Timișoara! Arde o platformă cu tone de vopseluri

Incendiu de proporții la o platformă cu vopseluri din Timișoara. Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență. Flăcările au izbucnit pe o platformă cu tone de vopseluri a unui operator economic din Timişoara, după cum a anunţat ISU Timiş. Din primele informații se pare că nu au fost înregistrate persoane rănite. Platforma aparține unui agent economic și se află în zona de sud a orașului.

Incendiu la Timișoara. Pompierii intervin în aceste minute

Pompierii au ajuns de urgență la fața locului. Incendiul a fost localizat și se intervine pentru lichidarea acestuia. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Timiș, la sosirea la locul intervenţiei s-a constatat că incendiul se manifesta la o platformă de descărcare a materialelor şi ardeau aproximativ trei tone de vopseluri, precum şi diverse materiale combustibile.

Sunt degajări mari de fum. ISU Timiş a alertat Detaşamentul 2 de Pompieri Timişoara şi au fost trimise la locul intervenţiei patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi un echipaj SMURD tip B.

Intervin 15 pompieri. Aceștia au reușit să recupereze patru butelii de oxiacetilenă și lucrează pentru lichidarea incendiului.

Cauza izbucnirii focului este în curs de stabilire. Din fericire nu au fost victime.

   

Similar articles