Ilie Năstase a împlinit 75 de ani. Ce a putut să-i transmită Ion Țiriac! Asta e cea mai tare urare!

Zi de mare sărbătoare în familia lui Ilie Năstase. Este dublă sărbătoare, pentru că ieri și-a sărbătorit ziua de naștere, iar astăzi este onomastica. Ilie Năstase a împlinit 75 de ani și a petrecut cu familia și prietenii, într-o locație în care merge în fiecare an, de ziua lui.

Unde a fost Ilie Năstase de ziua lui

Ilie Năstase a declarat pentru Wowbiz.ro că a petrecut cu soția și prietenii, apoi a plecat la Costinești unde a petrecut cu alți prieteni. A devenit deja o tradiție să meargă în stațiunea tineretului de ziua lui, la invitația unui prieten bun.

Fostul mare tenismen a spus că l-a sunat Ion Țiriac și i-a făcut o urare inedită.

Am petrecut aseară cu soția și cu câțiva prieteni. Acum mergem la Costinești să petrecem cu prietenii, acolo unde îmi sărbătoresc ziua de naștere de câțiva ani încoace, la invitația bunului meu prieten, Nicușor Năstase. Încerc să mă mențin prin sport. Am făcut sport și contează. Mă tund mai scurt acum, că am tot avut părul lung, mi-am lăsat barbă. Mă mențin. Îmi doresc să am sănătate. M-a sunat Țiriac de ziua mea și mi-a spus: n-o să-ți spun La mulți ani, că deja ai prea mulți…, a declarat Ilie Năstase în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Ilie Năstase nu mai divorțează

Lucrurile au intrat pe un făgaș normal în viața lui Ilie Năstase, în ciuda unor probleme pe care le-a avut în actuala căsnicie. Fostul mare tenismen a fost la doar un pas de divorț. Ioana s-a răzgândit și a mai dat o șansă relației.

Sâmbătă am fost la o mânăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. A plecat din interiorul meu această decizie. Ilie are mare nevoie de mine. Probabil că-mi voi retrage cererea de divorț. În astea șase luni noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună. O să mă întâlnesc cu avocata mea și o să-mi retrag cererea de divorț, spunea Ioana Năstase.

Cei doi trebuiau să se întâlnească pe 24 iunie 2021 la tribunal, pentru un nou termen în divorțul intentat de Ioana. Înainte de această dată, soția lui Ilie Năstase și-a retras cererea de divorț.

   

Similar articles