Femeia soldat care a devenit celebră datorită fotografiilor cu bebeluși afgani a fost ucisă în atacul ISIS din Kabul GALERIE FOTO

Sergentul Nicole Gee, 23 de ani, din Sacramento, California, se află printre cei 13 militari americani care și-au pierdut viața în atacul sinucigaș de la aeroportul din Kabul. La scurt timp după ce Pentagonul a făcut publică lista cu numele lor, s-a aflat că ea era unul din militarii care țineau în brațe bebeluși afgani pe aeroport, imagini care au făcut înconjurul lumii.

„I love my job” (Îmi iubesc meseria), a scris Nicole Lee la poza cu ea ținând în brațe un bebeluș afgan, pe care a postat-o pe Instagram pe 21 august.

La câteva zile după a avut atacul sinucigaș la intrarea în aeroport, unde militarii americani făceau controlul de securitate pentru cei care voiau să intre pentru a părăsi țara. Nicole Lee făcea parte din trupele de pușcași marini și și-a pierdut viața în atentat, alături de alți zece camarazi de la pușcașii marini, unul de la infanterie și unul de la marină.

Femei soldat încercând să calmeze bebeluși pe aeroportul din Kabul în timpul operațiunilor de evacuare Foto: Profimedia Images

Pentagonul a publicat sâmbătă lista cu numele lor, iar Nicole a fost recunoscută imediat ca una din femeile-soldat care au avut grijă de copiii afgani.

   

Similar articles