Elena Marin se pregătește de nuntă! Iubitul se gândește la o cerere în căsătorie specială

Elena Marin a revenit în România, după șapte luni petrecute în Republica Dominicană pentru a câștiga Survivor, dar se pare că nu a fost așa de norocoasă. Totuși, cei de acasă sunt mândri de ea, mai ales viitorul ei soț, care abia așteaptă să o ceară în căsătorie.

Elena Marin va fi cerută în căsătorie

Elena Marin a petrecut șapte luni departe de cel care în curând îi va deveni soț. A fost cel mai bun test pentru relația lor și se pare că l-au trecut cu brio. Iubitul ei a fost mereu activ și a vorbit despre Elena și ce făcea ea la Survivor, iar acum se bucură de prezența ei.

Revederea celor doi a fost una extrem de emoționantă de ambele părți, iar Andrei a vorbit despre cum este relația lor în prezent, după ce nu s-au mai văzut atât de mult timp și nu au păstrat deloc legătura.

Se pare că sentimentele lor sunt și mai puternice și nimic nu s-a schimbat în rău. Absența de șapte luni i-a făcut să se iubească mai tare și să realizeze ce au lângă ei. Andrei se gândește să o ceară pe Elena Marin în căsătorie, într-un mod special și așteaptă momentul potrivit. El spune că în viitorul apropiat vor deveni și părinți.

„După 7 luni în care am aşteptat-o acasă, e evident că vreau să să mă căsătoresc cu ea, îmi doresc copii cu ea. O pândesc, aşadar! Aştept momentul potrivit pentru a o cere aşa cum trebuie de soţie”, a declarat Andrei, iubitul Elenei Marin.

Elena și Andrei au trecut cel mai greu test

Elena de la Survivor și Andrei nu se așteptau să nu vorbească deloc în cele șapte luni cât au stat separați și cu greu au rezistat departe unul de celălalt. Totuși, ei observă că relația lor s-a schimbat în bine și încrederea dintre ei a crescut considerabil.

”A fost o perioada lungă, de aproape 7 luni, în care nu am vorbit niciodată, lucru la care nu ne așteptam, speram că, totuși, ne vom putea vedea în jocurile de comunicare, că vom putea vorbi măcar la telefon. Totuși, sentimentele noastre au fost de neatins și iată că a venit, în sfârșit, momentul să ne bucurăm de ele”, a mai spus Andrei, logodnicul Elenei Marin pentru FANATIK.

Chiar dacă Elena nu a câștigat Survivor 2021, Andrei este mândru de ea și știe cât de grea a fost competiția pentru ea.

   

Similar articles