Doliu în presa din România! S-a stins mult mai devreme. Povestea de viață a jurnalistei este tulburătoare..

Anca Mureșan, o celebră jurnalistă din Arad, a fost găsită moartă în Mureș. Aceasta consumase substanțe interzise alături iubitul ei interlop și a intrat în apă, unde apoi a dispărut. Iubitul ei a fost cel care a sunat după ajutoare când și-a revenit și a realizat că femeia dispăruse.

Anca Mureșan, înecată în Mureș

Anca Mureșan avea 47 de ani și era o cunoscută jurnalistă în Arad. Miercuri seara, ea a ieșit la plimbare cu trotineta alături de iubitul ei, un interlop cunoscut din zonă. Cei doi au consumat împreună substanțe interzise, după care femeia a intrat în Mureș.

Bărbatul a cerut ajutor abia atunci când a dispărut efectul drogurilor. A văzut hainele sale pe marginea apei și a realizat că a fost furată de valuri. Pompierii au început căutările pe cursul râului și au găsit-o pe femeie abia după câteva zile. Cadavrul a fost dus la IML pentru a se stabili exact cauza morții.

„Aseară în jurul orei 20.30 un echipaj de căutare a Detașamentului Arad s a deplasat pe Mureș în amonte de orașul Pecica la sesizarea unei persoane care a vazut pe suprafață apei un cadavru. Acesta a fost recuperat de către echipajul detașamentului Arad și predat celor de la medicină legală. Cadavrul este de sex feminin”, au anunţat pompierii arădeni.

Ultima perioadă din viața Ancăi a fost extrem de zbuciumată, din cauza persoanelor cu care începuse să aibă legătură. Ea a cerut la un moment dat ajutorul Poliţiei pentru că se simţea hărţuită cu cei cu care avea unele legături, acei interlopi din zona Aradului, printre care se numără și iubitul ei.

Persoanele apropiate spun despre ea că era o persoană foarte ambițioasă și inteligentă, dar viața ei s-a schimbat complet în ultima perioadă. După ce tatăl ei a murit din cauza coronavirusului și a pierdut chiar și casa de la părinți, ea a intrat într-o depresie severă și ajunsese o consumatoare înrăită de droguri.

   

Similar articles