Mesaj dur pentru Diana Șoșoacă, ce riscă senatoarea:

Diana Șoșoacă este tot mai cunoscută pentru încălcarea la nivel înalt a regulilor de combatere a virusului coronavirus. Aceasta nu poată mască de protecție în Senat, convoacă adunări publice și proteste unde îndeamnă oamenii să nu respecte regulile, iar asta n-a rămas fară urmări.

Diana Șoșoacă amendată cu 15.000 de lei

Diana Șoșoacă are deja o colecție întreagă de amenzi, cea mai mare sumă cu care a fost sancționată a fost o amendă de 15000 pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Senatoarea a mai fost amendată și că s-a prezentat la proteste neautorizate unde nu a respectat distațarea socială și nu purta mască de protecție.

Discursul ei însă adună destul de mulți români care-i urmează îndemnurile și deși are recent contul de Facebook din nou blocat pentru mesaje false postate despre COVID-19, Șoșoacă reușește să ajungă la public chiar și fară rețelele de socializare.

Andreea Moldovan, mesaj pentru Diana Șoșoacă: “Masca pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere”

Întrebată de Digi24 ce i-ar transmite senatoarei antimască, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, medicul Andreea Moldovan a tranmis.

“Sunt niște reguli pe care toți trebuie să le respectăm. Ce i-aș spune ar fi că acea mască pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere. Și care a apărat foarte mulți oameni.

Poate că nu e elegant să dau exemplul meu, dar această mască purtată un an de zile în spitalul de boli infecțioase, unde a fost doar patologie COVID, m-a ajutat să nu fac boala. Eu nu m-am îmbolnăvit de COVID doar purtând mască și respectând regulile elementare”, a spus dr. Andreea Moldovan.

   

Similar articles