De ce Benone Sinulescu si sotia sa nu au reusit sa aiba copii! Este un mare regret al artistului, pentru ca….

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului. Celebrul interpret de muzică populară a avut o viață de poveste și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția sa. Totuși, ceva le lipsește mult în acest moment: un copil, doar că viața a avut alt plan pentru ei.

Elena Sinulescu nu poate face copii

Benone și Elena Sinulescu sunt împreună de peste 40 de ani. Cei doi și-au fost alături unul altuia în cele mai grele momente ale vieții și s-au sprijinit indiferent de situație. Au ajuns acum la o vârstă venerabilă și au rămas împreună, chiar dacă viața nu a fost mereu roz.

Deși au fost un cuplu perfect și s-au înțeles de minune, nu au reușit să aibă copii. Toți se întreabă de ce nu au devenit niciodată părinți, motiv pentru care, în urmă cu ceva timp, artistul a dezvăluit adevăratul motiv. Mai exact, soția lui a pierdut mai multe sarcini și de atunci, din cauza problemelor de sănătate, nu a mai putut deveni mamă.

„Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, a declarat acum câțiva ani marele artist al României.

Benone Sinulescu, acuzat că are copii din flori

De-a lungul carierei sale, Benone a avut parte de multe surprize, mai mult sau mai puțin plăcute. Viața lui de artist nu a fost deloc una ușoară și, pe lângă fanii care l-au apreciat și iubit pentru talentul său, au existat și persoane puse pe rele.

De multe ori au venit la el persoane care îi spuneau că sunt copiii lui, asta pentru a-i face rău. El recunoaște că niciodată nu și-a înșelat soția și nu a umblat din floare în floare, motiv pentru care era convins că respectivii nu puteau fi copiii lui. Nici soția lui nu a pus la suflet răutățile oamenilor, pentru că știe că ea a fost singura femeie pe care a iubit-o și a avut mereu încredere în el.

„Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: «Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu». Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui. O fată mi-a spus că o cheamă Benonia şi că este rodul iubirii mele cu mama ei.Am fost un introvertit, nu îmi plăcea să îmi divulg sentimentele. Soţia mea a fost singura femeie căreia i-am spus primul «te iubesc». Îi mai spun şi acum, zilnic”, a mărturisit artistul.

Acestea nu au fost singurele zvonuri apărute despre el. S-ar mai fi spus despre Benone Sinulescu fie că a divorțat de soția lui, fie că ar fi ucis-o pe aceasta.

   

Similar articles