Cleopatra Stratan, prima imagine în rochie de mireasă. Anunțul oficial al artistei

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt unii dintre cei mai iubiți artiști ai acestui moment. Cei doi formează cuplul perfect atât pe scenă, cât și în viața privată și oficial vor deveni soț și soție. Cleopatra a îmbrăcat deja rochia de mireasă și a publicat o imagine pe rețelele de socializare.

Cleopatra Stratan a îmbrăcat rochia de mireasă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de iubire. La început, cei doi s-au ascuns de ochii lumii și pozau doar în colegi de scenă, dar au decis să spună lucrurilor pe nume. Au dezvăluit că între ei este ceva mai mult și evenimentele importante din viața lor au venit pe rând.

Când a împlinit 18 ani, Edi a cerut-o în căsătorie pe tânăra lui iubită. Nu au oferit prea multe detalii despre nuntă și nu au dezvăluit nici măcar data la care se va desfășura marele eveniment, dar acum au decis să vorbească despre acesta.

Cu ocazia lansării unei piese de suflet, cei doi s-au îmbrăcat ca de nuntă. Au făcut un videoclip de excepție, care se potrivește perfect cu versurile emoționante, de dragoste. Cu această ocazie, Cleopatra a anunțat și data nunții: 14 august. În doar două zile, cei doi vor deveni, oficial, soț și soție, la 24, respectiv 18 ani.

Cleopatra și Edward, detalii despre nuntă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să se căsătorească, semn că vârsta, respectiv 18 și 24 de ani în cazul lor, nu reprezintă o problemă, pentru că iubirea nu ține cont de asta. Cei doi nu au oferit prea multe detalii despre nuntă, semn că vor să fie o surpriză pentru toți, dar nu au rezistat cu privire la câteva aspecte.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au declarat că nu vor avea nași la nuntă. Deși vor avea alături de ei prieteni buni, care îi susțin și se bucură pentru reușita lor, vor să renunțe la acest obicei. Sunt convinși că nunta va fi una de vis și toți invitații se vor simți bine.

”Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a declarat Edward Sanda.

   

Similar articles