Cea mai puternica rugaciune pe care o poti face. Se rosteste joia si e foarte puternica. Te vei simti de parca te-ai nascut din nou

Doamne Iisuse Hristoase, Fiule si Cuvantul lui Dumnezeu Tatal, care in ziua de astazi ai luat Cina cea de pe urma, cu ucenicii Tai, si cu mare umilinta ai spalat picioarele lor, si ale ucenicului care Te-a vandut!

Apoi, luand paine si vin in mainile Tale Cele Sfinte si binecuvantandu-le cu puterea Ta cea Dumnezeiasca, le-ai facut insusi Trupul si Sangele Tau, cu care i-ai impartasit zicand: ‘Luati, mancati si beti, ca acestea sant Trupul si Sangele Meu, pentru ca sa se ierte pacatele voastre.’

Cela ce tot in ziua aceasta Te-ai inaltat la cer si ai sezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatalui Tau, sa imparatesti impreuna cu El in veci, ca Unul-Nascut Fiul Sau preaiubit.

Rogu-Te deci, pentru slava Ta cea foarte mare, iarta pacatele noastre!

Da-mi, Doamne, lacrimi fierbinti, ca sa-mi plang pacatele. Darul Tau cel curatitor, care a spalat picioarele ucenicilor Tai, sa spele si sa curateasca inima si sufletul meu, ca asa, cu vrednicie, cu curatie si cu umilinta sa ma impartasesc cu Sfintele Tale Taine, acum si in timpul mortii mele, iar in ora despartirii mele, cu bucurie sa se suie sufletul meu la Tine, fara de nici o frica, intrebare sau impiedicare sa trec vamile vazduhului, intrand in marirea Ta cea cereasca.

Ajuta-mi, Doamne, ca sa Te maresc in veci, sa ma inchin Numelui Tau Celui Sfant. Amin!

Rugaciunea mantuirii: Rosteste-o acum cu voce tare si crede ca Domnul nostru bun Iisus Hristos a murit si a inviat pentru ca pacatele tale sa iti fie iertate si vei fi mantuit.

Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel, Capitolul 10:
9. Că de vei mărturisi cu gura ta că Iisus este Domnul şi vei crede în inima ta că Dumnezeu L-a înviat pe El din morţi, te vei mântui.
10. Căci cu inima se crede spre dreptate, iar cu gura se mărturiseşte spre mântuire.

Doamne Iisuse Hristoase, Bunule cel mai Bun, te primesc in inima mea ca Domn si Mantuitor. Iti predau Tie duhul meu, sufletul meu si trupul meu. Iarta-ma de trecutul meu, de pacatele mele. Cred ce spune Biblia: ca daca este cineva in Hristos Iisus, este o faptura noua; toate cele vechi s-au dus, iata ca toate lucrurile s-au facut noi. Ma lepad de cel rau, ii iert pe tot cei care m-au nedreptatit, ca sa raman in iertarea Ta. De astazi esti Domnul si Stapanul vietii mele.

 

Similar articles