Ce face Narcisa, câștigătoarea lui Chef Scărlătescu după Chefi la Cuțite! Nimeni nu se aștepta la asta:

Trofeul Chefi la cuțite înseamnă mai mult decât premiul în sine. În afară de cei 30.000 de euro, și de titlul de cel mai bun bucătar al sezonului, câștigătorului i se deschid multe uși. Nu o spunem noi, ci Narcisa Birjaru, cea care a reușit să câștige Chefi la cuțite, sezonul 9. Narcisa a spus că emisiunea i-a deschis mai multe uși și că s-a văzut în postura de a alege ce e mai bine pentru ea.

Narcisa Birjaru a primit mai multe oferte, după ce a câștigat Chefi la cuțite

În afară de cei 30.000 de euro, câștigătoarea Chefi la cuțite, a primit și câteva oferte de care a fost foarte încântată. Narcisa Birjaru spune că a acceptat deja o colaborare, iar la restul se mai gândește. Câștigătoarea Chefi la cuțite – sezonul 9 este de părere că un astfel de proiect de televiziune îți aduce recunoaștere și este deschizător de uși.

Iată ce a declarat Narcisa Birjaru:

Şi eu consider că un astfel de proiect e un deschizător de uşi pe mai departe. Mi s-a întâmplat şi mie, am primit deja câteva oferte. O colaborare am acceptat-o, iar pe restul le cântăresc puţin, pentru că vreau să iau decizia cea mai bună pentru mine. M-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaşte lumea pe stradă, mă încurajează şi mă felicită pentru ceea ce am realizat. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare, a spus Narcisa Birjaru pentru Revista Viva!.

Fără îndoială, emisiunea Chefi la cuțite i-a schimbat viața tinerei de doar 24 de ani. Are mai multă încredere în ea, fiind prima femeie care a obținut farfuria de aur de la Chefi la cuțite.

Narcisa Birjaru a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro și își face deja planuri cu acești bani. Tânăra spune că se gândește să achite avansul pentru o casă, dar ar vrea, în același timp, să-și deschidă un restaurant unde să prepare rețetele cu care a avut succes la Chefi la cuțite.

Rămâne de văzut ce va face Narcisa cu banii de la emisiune, cert este că îl are susținător pe soțul ei cu care se consultă în toate.

   

Similar articles