Ți se face pielea de găină! Aurel Pădureanu nu își poate reveni după moartea Corneliei Catanga Ce face zilnic la mormântul ei! Din păcate este adevărat

Aurel Pădureanu nu-și poate reveni după pierderea soției sale. În fiecare zi, artistul merge la mormântul Corneliei Catanga și își strigă durerea.

Vestea morții Corneliei Catanga a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, sunt îngenuncheați de durere și nu își pot reveni din șoc. Cornelia Catanga își doarme somnul de veci la Cimitirul Ghencea 1, acolo unde există un loc al familiei.

De când și-a înmormântat soția, Aurel Pădureanu merge zilnic la cimitir și își alină dorul. Nu înțelege de ce divinitatea i-a luat femeia iubită, însă știe că trebuie să-și adune forțele de dragul fiului său.

”Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe.

El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Playtech.

Cornelia Catanga a murit în urma unui stop cardio-respirator

Cornelia Catanga s-a simțit rău, iar familia sa a cerut ajutorul medicilor. Artista ar fi refuzat cu vehemență să meargă la spital. Medicii de pe ambulanță, care au sosit la domiciliul acesteia, au încercat să o convingă timp de o oră și jumătate. Într-un final, cântăreața a cedat la insistențele lui Aurel Pădureanu.

În ciuda eforturilor depuse de medici, artista s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. Potrivit soțului ei, Cornelia Catanga și-a presimțit sfârșitul.

”Cornelia avea premoniții, anul trecut, am facut pomul de iarnă. Ea s-a dus și a cumpărat tot, am lăsat-o să cumpere ea ce vrea. Era bucuroasă. Îmi zicea: «Ah, ce frumos e!». După 10-11 ianuarie, cum e datina, am zis să-l strâng. A plâns rău. Mi-a zis: «De ce mi l-ai strâns, dacă nu mai apuc alt Crăciun? Nici Paștele nu mă prinde». Te rog să mă crezi că așa a zis”, a declarat cu lacrimi în ochi artistul la “Exclusiv VIP”, emisiune moderată de Cristi Brancu.

   

Similar articles