Au ieșit la iveală adevăratele probleme dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav! De ce nu au putut să își continue mariajul

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața altarului, dar se pare că relația lor nu a putu dura la nesfârșit și s-a terminat subit. Blondina a vorbit despre divorț și despre adevăratul motiv al separării.

Victor Slav a tras mult de Bianca

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost împreună aproximativ șase ani și au împreună o fetiță. Cei doi s-au iubit nebunește, au avut o nuntă de vis, dar au decis să meargă pe drumuri diferite. Separarea s-a produs când Bianca a fugit la Paris cu Adrian Cristea, fostul ei iubit, chiar în timp ce era căsătorită.

Cei doi au fost foarte rezervați în declarații atunci și au decis să se abțină de la comentarii, mai ales Bianca, fiind cea vinovată. Victor a fost foarte tăcut, pentru a nu o umili pe mama fiicei sale. În schimb, Bianca a declarat de curând că relația lor nu mai funcționa deja de mult timp și se așteptau la final.

Bianca a dezvăluit că Victor a mai luptat pentru ca relația lor să funcționeze de dragul fetiței, însă fără succes, pentru că lucrurile s-au schimbat. Deși nu era în relații bune cu Victor când a rămas însărcinată, a spus clar că va naște copilul, indiferent dacă rămân sau nu împreună.

„Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: «eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună»’, a declarat Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show’.

În prezent au o relație frumoasă de dragul fetei lor și comunică atunci când este cazul. Bianca spune că el mereu va rămâne în viața ei, pentru a o crește așa cum trebuie pe Sofia.

Victor Slav i-a fost alături după bătaia cu Bodi

Victor Slav a demonstrat că este un bărbat adevărat, chiar dacă fosta soție i-a greșit mult. Pe lângă faptul că a fost discret și nu a pus-o la zid, cum au făcut alții, i-a fost alături în momentele grele.

După ce Alex Bodi i-a dat o bătaie de zile mari, Victor Slav a sunat-o pe Bianca Drăgușanu pentru a se asigura că este bine și chiar i-ar fi oferit câteva sfaturi care să o ajute în acea situație.

   

Similar articles