Ati aflat? Din păcate este vorba despre Adriana Iliescu și Eliza, fiica ei

Adriana Iliescu a pierdut procesul cu ANAF și urmează să fie executată silit. Cea mai bătrână mamă din România trece printr-o situație extrem de grea. Femeia în vârstă de 82 de ani a pierdut procesul cu Statul Român pentru că nu a avut cu ce să plătească taxa de timbru.

Adriana Iliescu a pierdut procesul cu ANAF

Momente grele pentru cea mai bătrână mamă din România. Ajunsă la venerabila vârstă de 82 de ani, Adriana Iliescu, care are o fiică adolescentă va fi executată silit de ANAF pentru că a pierdut procesul cu Statul Român după ce nu a plătit taxa de timbru.

Cea mai bătrână mamă din România se judecă cu rudele ei pentru o moștenire din localitatea Bălcești. Potrivit Wowbiz.ro, în luna februarie 2021, Adriana Iliescu a contestat un ordin de executare venit din partea ANAF. Din nefericire pentru ea, judecătorii nu i-au dat câștig de cauză. Adriana Iliescu a pierdut procesul pentru că nu a achitat taxa de timbru.

Admite excepţia netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestaţia la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălceşti. Pronunţată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în condițiile legii.

Adriana Iliescu luptă pentru moștenirea fiicei sale

Adriana Iliescu poate ataca hotărârea instanței în termen de 10 zile de la decizie. Femeia și-a dorit mult să-i lase moștenire fiicei sale, Eliza, o bucată de teren situată în Bălcești, Vâlcea (casa părintească a Adrianei).

Fosta profesoară se judecă cu rudele ei încă din 2004 pentru că acestea au vândut toată suprafața de teren și părțile comune, motiv pentru care i-au îngreunat Adrianei Iliescu accesul la proprietatea sa.

Cea mai bătrână mamă din România a acționat în instanță atât rudele sale, cât și pe noii proprietari ai acelui teren, însă judecătorii nu i-au dat câștig de cauză. Adriana Iliescu continuă să lupte pentru a-i pregătit fiicei sale, Eliza, moștenirea.

   

Similar articles