Anunt de ULTIMA ORA pentru elevi si parinti… Ce se intampla pe 8 februarie..

Deschiderea școlilor ar putea avea loc pe 8 februarie: ”Sub rezerva evoluției pandemiei”
Peste aproximativ o lună de zile, în 8 februarie, data de începere a semestrului 2, în România ar putea avea loc deschiderea școlilor cu prezența fizică a elevilor.

După o întâlnire cu reprezentanții elevilor, studenților, părinților și sindicatelor, ministrului Educației,

Sorin Cîmpeanu, a spus că toată lumea a fost de acord ca școlile să fie redeschise din 8 februarie.

Revenirea în bănci a elevilor va depinde însă decisiv de un a

După o întâlnire cu reprezentanții elevilor, studenților, părinților și sindicatelor, ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus că toată lumea a fost de acord ca școlile să fie redeschise din 8 februarie.

Revenirea în bănci a elevilor va depinde însă decisiv de un aspect extrem de important din aceste zile: evoluția pandemiei de Covid-19.

Deschiderea școlilor în România ar putea avea loc pe 8 februarie. Condiția necesară
Semestrul 2 al anului școlar 2020-2021, care este programat să se reia pe 8 februarie, ar putea reprezenta revenirea fizică a elevilor la cursuri. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, joi,

după o întâlnire cu reprezentanții elevilor, studenților, părinților și sindicatelor, că toată lumea a fost de acord ca școlile să fie redeschise din 8 februarie.

Oficialul Guvernului a spus că acest lucru se va realiza ”sub rezerva evoluției epidemiologice”, adică totul depinde de situația pandemiei de Covid.

Multe infectări în această perioadă ar putea păstra elevii în scenariul roșu al orelor online.

”S-a reiterat dorinţa de redeschidere a semestrului al II-lea în data de 8 februarie sub rezerva evoluţiei epidemiologice, înţelegându-se importanţa protecţiei stării de sănătate a elevilor şi a profesorilor,

a diminuării riscurilor, dar şi a necesităţii organizării unor acţiuni remediale pentru a recupera cât mai mult din pierderile suferite de elevi pe parcursul crizei sanitare”, a spus ministrul. scrie fanatik.ro

 

Similar articles