Ai idee cine este? A renuntat la televiziune si acum serveste clientii. De la TV la barman

Cel mai cunoscut om de la radio, Mihai Morar este un antreprenor de succes. După ce a renunțat la cariera din televiziune, acesta s-a dedicate propriei afaceri. Omul de la ZU și-a deschis cafeneaua cu numărul trei.

Ce spune Mihai Morar de noua afacere
De ceva timp Mihai Morar a decis să își înființeze propria afacere. A început cu deschiderea unei cafenele în București. După prima lansare și succesul nebănuit pe care l-a avut a decis să își extindă brandul “Emozia”. În timpul pandemiei, vedeta nu a stat degeaba. El și-a pregătit deschiderea unei noi cafenele în Cluj.

”Mulţam fain, Cluj! Ţi-am simţit azi toată Emozia. Azi, ore întregi, la parterul unui bloc din «Epoca de Aur», oamenii faini au făcut «coadă», ca în era de tristă amintire, la cafea bună. Recunoscători pentru primire! Aşa începe povestea celei de-a treia cafenele. Poate nu e locul din visele «clişeu» cu inimioare în ceşti şi drag de poveşti. Dar tocmai asta ne-a plăcut nouă cel mai mult la acest loc rece şi impersonal: să avem şansa de-al transforma prin emoţie. Iar oamenii au puterea să transforme orice loc. Inclusiv acest parter optzecist din centrul Clujului”, a spus el.

De ce a renunțat Mihai Morar la emisiunea de la tv
După ce emisiunea lui Mihai a fost scoasă din grila de progreme în timpul pandemiei, mulți fani au crezut că motivul este infectarea cu noul virus. Vedetei i s-a încheiat contractual cu postul TV și nu a mai vrut să îl prelungească.

“Și am spus-o în toate interviurile, inclusiv când făceam emisiune că televiziunea nu este una dintre plăcerile vieții mele. Întotdeauna am văzut televiziunea ca pe o amantă, radioul rămâne întotdeauna sufletul meu. Am făcut televiziune dintr-un accident, nu mă văd om de televiziune și nu vreau să mă vadă lumea așa. Cu siguranță o să mai fac televiziune și o să mă întorc în televiziune, dar nu asta este miza.”, a susținut Mihai Morar, potrivit celor de la ciao.ro.

Mihai Morar are o familie fercită, iar pe plan profesional îi merge la fel. Brandul de cafenele “Emozia” a ajuns la până în Cluj. Prezentatorul are în prezent trei locații deschise.

 

Similar articles